Susu HL Marigold (low fat milk)

Salam mommies, nak tny takpe ke kalau minum susu HL ? Sebelum ni beli susu Anmum Materna tapi skrg dah tak lalu nak minum. Tapi, susu HL ni boleh minum. #1stimemom #advicepls #pleasehelp #W16

Susu HL Marigold (low fat milk)
27 Balas

pakr pemakan bsp pun akn suruh minum susu. tk kisah la apa2 jenis yg penting low fat. perisa asli

2y ago

alhamdulillah 💫

boleh je sis..sy minum dr awl pregnancy smpai nk bersalin.stock susu hl mesti kne ad..lain susu tk serasi dgn tekak.

2y ago

ok tq sis 🥰

Boleh2 . Anmum pon tk bgus sgt nt boleh kena kencing manis n baby besar. Nak minum anmum tu 1 scoop je

2y ago

baik, thank you 🥰

Susu ni sedap. Dr anak pertama sampai yg kedua ni pun saya minum susu ni. Suka sangat

2y ago

haah. ok sangat 😊👍

anak sebelum2 ni pakar pemakanan di kk mmg suggest susu ni dr anmum

2y ago

dulu sy minum anmum siap nurse dekat hospital suruh sy stop jgn minum nnt anak besar dlm perut. byk gula.

Susu ni elok sye hri2 minum.. baby sye lahir tulang kuat hehe

2y ago

alhamdulillah 🥰

Saya minum ni je sepanjang hamil. Best. Tak manis.

susu hl lagi bgus.. lagi2 klau ibu Pregnant yg ada gdm...

saya minum susu nie yang pertama kulit dia sangat bersih

2y ago

betul . masa pregnant sebulan 10 botol saya beli sebab susu nie rasa dia sangat sedap . masa lahir tersangat bersih kulit anak kita . dalam pantang pun minum susu nie jugak susu pun meriah . scond baby pun saya minum susu nie dan air buah mix sayuran brand yang sama jugak .

boleh je sis...membantu juga sepanjang kehamilan..

2y ago

thank you 💫