Susu HL Marigold (low fat milk)

Salam mommies, nak tny takpe ke kalau minum susu HL ? Sebelum ni beli susu Anmum Materna tapi skrg dah tak lalu nak minum. Tapi, susu HL ni boleh minum. #1stimemom #advicepls #pleasehelp #W16

Susu HL Marigold (low fat milk)
27 Balas

sy dr kandungan 4bulan sy minum susu higoat hingga lah melahirkan.alhamdulillah semua ok&alhamdulillah ank x ada kuning langsung..

2y ago

susu kambing kan, saya terfikir jgk nak minum. tp ada yg ckp susu kambing ni panas, seeloknya minum masa kandungan 7 bulan ke atas. sis minum ok je kan ?