Nak check ke tak?

Salam mommies. Nak tanya, saya last period 23 Januari 2021. Next monday saya period, tapi tak tahu la period ke tak. Kalau saya buat pregnant test dulu sebelum period boleh tak? Saya nie dh ada tanda2 mcm preggy tp tak sure la preggy ke tak sebab pinggang sakit, belakang sakit, boleh dikatakan 1 badan sakit. #pleasehelp #mommybuntu

1 Balas

boleh je..tapi kalu positif tak terang la. samar2 camtu..kalau nk terang, buat test lps delay period..

3y ago

Ok sis. Esok pgi saya check. Tq 😘