Pregnancy Test

Salam mommies. Nak tanya, apa pendapat mommies berkenaan pregnancy test kedua kaler putih tu? Bebetul jelas ke double lines tu? Tapi kaler pink terang pulak. Saya buat ni waktu bangun pagi, belum makan pape, cuma minum air je.#firstmom #ingintahu

Pregnancy Test
19 Balas

Positif dua2 bezanya tu yg putih awk ambil selepas sejam memanglah air kencing awk dah dilute sbb tu nampak tak terang sna

10mo ago

confirm positive tu sis, congratulations

Positive ni sis. Alhamdulillah tahniah! Saya masa awak check guna yg biasa dah terang. Then terus beli yg digital punya tau2 dah 3w+ 🥰

sis delay period brape Hari terang mcm ni?tahniah ye sis...semoga Allah permudahkan segala urusan sis..

Dua2 positif sis. Beza sikit biasa la tu sebab sensitivity setiap upt lain2 😌

10mo ago

Alhamdulillah, terima kasih 🥰

Dua² positif cuma sensitivity setiap upt xsama.. jarak waktu beza pon main peranan

Dua2 jenis tu results pregnant. Yg lg 1 tu kabur sebab sensitivity upt tu rendah.

Alhamdulillah selalu nya sis klu mcm ni consider pregnant sis❤️

Kalau dua line walaupun x terang dah consider +ve sis.

asalkan naik double line within 10 minit, it's positive

positive tu...alhamdulillah tahniah sis 😊semoga baby sihat

10mo ago

Alhamdulillah terima kasih, amin ya mujib 🥰