Luka episiotomy

Salam mommies, mommies ambil masa berapa lama ya untuk luka episiotomy untuk fully sembuh? Saya 17 hari tapi masih dalam proses recover.

7 Balas

Sy pon hari ke 18 jugak sakit lagi bile cek benang still ada lagi n merah2 lepastu sakit buasir ada Tips pape tak ?

5mo ago

Sy mkn ubat pelembut najis jee , lepastu pakai ubat kuning jee tapi still ada merah2 lagi benang dh tertanggal sndri daa dia warna putih Tpi still nmpk merah2 risau luke terbuka jee