Tak makan 4 hari

Salam mommies, masuk harini saya dah 4 hari tak makan. hanya berbekalkan milo je setiap hari sebab kepala sakit macam nak pecah + tak lalu nak makan. kandungan dah 18w+ taktahu la alahan ke apa sebab sebelum ni dari 5w rasa mual & alahan pada bau je. harini perut start mengeras banyak kali. risiko ke kat baby? saya tahan tak pergi klinik sebab esok date checkup

11 Balas

Cuba makan buah mcm tembikai yg sejuk2.. sy hritu pun xde selera, blh makan buah buahan je.. kalau nasi mmg sesuap dua je..