Berak cair

Mommies, normal ke baby berak cair camni? Da 3 kali berak camni, tapi sehari sekali je. Anak fully bf. Maaf ye gambar kotor.#ingintahu

Berak cair
7 Balas

fully bf memang berak cair. asalkan warna mustard, baby ceria dan aktif, perut tak keras dan penyusuan ok.

normal sis. baby saya pon sometimes berak mcm nie. fully breastfeeding

Baby saya pun berak cair n warna macamni. Half bf half formula.

Saya pernah tnya doktor. Berak cm ni normal sb kita fully BF

Anak saya pun mcm tu jgk.. fully bf

Usia baby?

6mo ago

4bulan setengah

Normal