Cecair jernih beserta keputihan

Salam mommies. I nk tnya, pagi nie wktu nk solat subuh, i rsa mcm smtin dkt miss v, mcm cecair. Bila i bgon brdiri, cecair tuh menitik2 mcm air kncing, tpi i tahu yg i xkncing. Wrna lebih kurang wrna keputihan mcm tuh. Bila i cuci kuar lagi. Then now smpai skrg msih kuar, beserta keputihan jernih. Baby okay, active mcm biasa, gerakan pon normal. Btw harinie i dh ckup 38weeks. Tpy xde rasa sakit apa2 pon. Cuma cecair je msih kluar klo i brdiri. Normal ke? Mntak pndpat mommies ye. Thank you 💕 #1stimemom #firstbaby #1stpregnnt

2 Balas

mcm leaking air ketuban jek sis? air ketuban biasa jernih, xberbau dan xdapat dikawal keluarnya.. sebaiknya sis pergi cek spital ye, sbb tkut kurang air ketuban nnti klu leaking byk tnpa sedar..

lagi bgus sis pgi hsptl check..mgkin dh ada tnda2 utk melahirkan..