Dugaan anak pertama

Salam mommies. Harini saya cuma nak luah perasaan. Sekarang usia kandungan 15 minggu. Masih belum ada rezeki untuk berpuasa. Masih loya, muntah, kurang selera makan. Hb semakin low, berat badan turun sehingga 7kg dan bacaan bp sentiasa tidak cantik. Macam macam dah saya makan, ubat tak skip. Harini pula ke klinik sebab sakit tulang belakang, dan doctor inform ada koyakan pada tulang rangka bahagian belakang badan. Meleleh air mata dalam kereta sorang sorang. Menahan sakit, sedih, kecewa. Rasa lemahnya aku sebagai seorang ibu, pdahal baru anak pertama dan usia kandungan masih kecil. Doakan saya dan baby diberikan kesihatan yang lebih baik ya mommies. Mudah mudahan Allah gantikan kesusahan dan dugaan kita semua dengan setinggi tinggi syurga, insyaAllah.

1 Balas

Don't worry, keep faith in god. HE will ease all your pain. Don't lose hope, pray hard, hopefully everything will be smooth