Confinement lady

Hello salam mommies. A first time mom here, anyone yang ada experience dgn cl after bersalin can share experience whether it’s worth it or not? Also can suggest any cl yang recommended :)

1 Balas

sgt worth it. i amek cl yg mmg mak bidan dgn lppkn dgn kk. so die tlg urut, tuam, siap mndi kan bby apa semua. hilang segala sakit makit masa bersalin semua. and boleh lancarkan susu bdn jugak. buat u more relax utk berehat masa dlm pantang.

1y ago

mcm mane nk ambik cl dr lppkn dgn kk tu ye sis.