Confinement Lady

Hi, nak tanya ada sesiapa pernah ambil cl dengan NR mothercare confinement services tak? Kalau ada boleh share tak pengalaman? Or any suggestion untuk company cl yang bagus? Saya first mom, jadi taktahu company yang okay for cl. Thankyou in advance #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Sis, nnt da bersalin sis review ye mcm mana dgn NR.. Plan nk booking NR juga.. Deposit berapa hr tu? Ambil pakej mana ?

6mo ago

Hi sis, saya tengah amek pakej dengan NR. Setakat ni services mantap ye. CL dia pun okay sangat 😍 deposit kena bayar 30% drpd harga pakej yang kita amek. Saya amek pakej mawar, 21 days

sy ambil dengan auliya confinement anak kedua. insyaAllah ank ketiga juga ambil dgn auliya confin3ment.

8mo ago

Auliya ada yang stay in je kan sis? Tak silap ada tanya auliya ni. Saya nak yang daily visit je 🥹

Sy first time mommy juga. Ambik lavande confinement. Baca review mcm okay. Harap okay la

4mo ago

sis dah berpantang dgn NR?

Kena rajin survey dan baca review. Yg penting bertauliah dan tak mengarut2 ;)

Sis amik dengan NR Mothercare ke? Ok tak?

8mo ago

Hi sis, saya belum bersalin, tapi booking dengan NR Mothercare. Baca review macam okay 🥹😆

sy pun sedang mencari ni hehe