CONFINEMENT LADY

Hi mommies yg pernah ada experience hire CL yg diiklankan kat FB / IG etc.. ada tak experience kena scam dgn Agency CL mcm larikan duit atau CL x tahu pun skop kerja dorg? Boleh share tak agency yg teruk tu? takut di scam#seriusnanya

12 Balas

Saya pernah ambil Natalis care masa anak no3. Alhamdulilah CL sgt baik, rajin. Tapi dia x dpt nak continue sampai 3minggu sbb Dia kurang sihat Dan pihak Natalis pun xde pengganti so depa refund je la. Itu je saya x berapa ok dengan diaorg ni.

1y ago

Alaaa risau pulak, sbb baru je book dgn dorang

saya amik mamacare tu hari. alhamdulillah saya berpuas hati dgn servis yg diberi. mmg ade deposit ..dan balance bayar sikit2 sehingga habis pakej sesi. klu nk cri better yg ade review dr pelanggan.

1y ago

dia cover area mana puan

better ambil yg famous/berdekatan rumah je. at least kurang peluang kena scam tu. haritu ada baca kes dia amek CL lepastu CL dia curi beg2 mahal dia. dah satu hal nak kena report polis pulak apa semua.

1y ago

ni yg x gemar kaaann.. adehh

better bce komen or review org dlu sblum booking.. slalu nye dyorg mintak deposit dlu..

alamak CL mana tu? risaunya... area selangor/KL ada tak yg ambil dengan Classique confinement?

1y ago

saya x tau sebab tu tanya. pakej nya murah. kalau tgk ig mcm ok.

saya berpantang october 2022 alhamdulillah ok ambik 15 hari dengan ayuchanteqconfinementlady

1y ago

sorryyyyy lambattttt, saya ambik visit 3 jam tu sis selama 15 hari, termasuk masakan pantang. rezeki saya dpt bersalin normal, so balik hospital tu pun dah rasa kuat huhu insyaAllah ok je

ank ke 3 amik dengan ferra confinement ni sbb pengalaman yg dlu ok sgt service nya

Saya baru amik spinetherapyathome alhamdulillah bagus cl dia cuma dia haft day saja

1y ago

Dia cover area mana ya puan

Harap2 x jadi mcm sy la Servis CL semua bagus tapi tu la tetiba dia sakit pula 🙂

1y ago

hhahahahahaaha dia sakit ape seh hahahahah, then x ganti org ke

boleh book CL ni. harga berpatutan dgn servis sangat bagus.

1y ago

tq for sharing :)