Multivitamin anak 3 tahun

Salam.. mommies boleh suggest tak multivitamin yg bagus untuk anak berusia 3 tahun? Anak sy kerap sgt demam lama susah nak kebah.

5 Balas
undefined profile icon
Tulis jawapan

waalaikumussalam wbt. saya ambik vaksin influenza untuk anak2 ... doktor pon suggest sebab sejak ke sekolah kerap tak sihat... Suami saya pon ambik jugak... vit c on hari2 ... dan banyakkan makan buah dan minum air masak ... air masak lebih baik untuk anak2... air tapis ni dia just tapis kotoran tapi kuman masih ada ... kalau yang air tapis yang panas tu panas dia bukan 100% doktor cakap... air tapis ni tak sesuai untuk semua orang... mungkin mak ayah minum rasa okay, takdak sakit apa... tapi untuk anak2 mungkin tak sesuai... InsyaAllah

Baca lagi
3y ago

Thankyou untuk info ni. InsyaAllah sembuh je demam nk bawa dia pegi vaksin influenza . Setiap bulan mesti demam kalau x.