susu bdn campo fresh milk

Salam mommies, boleh ke kita campo sikit susu bdn dgn fresh milk(farm fresh) utk baby 1 buln 18 hari? Ada sesiapa experience x

2 Balas

Kalu Buat baby dibawah 1tahun rasanya jangan buat macam2 pasal pemakanan lah sis.just bagi yg normal2 je susu badan ke atau formula khas untuk baby. Nanti ada apa2 masalah sis juga yang susah,Jangan ikut sangat org cakap..

Fresh milk utk budak 1 tahun ke atas shj. Klau 6bulan smpai 1 tahun kena msuk dlm masakan baby.. so memang xboleh sis ..