Bayi jarang berak

salam and hi mommies... bayi saya berusia 2 bulan lebih dan belakangan ni dia jarang sangat berak... 4-5 hari sekali baru berak... is it normal? tapi dia kencing banyak laa jugak....saya bagi susu badan+ fm tapi more to susu badan laa ...fm sehari dalam sebotol 60ml tu ja #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

kalau kata campur tak normal ,mmg kena berak hari2x, kalau fully bf ja normal tak berak.

1y ago

haah campur tp tak habis pun kadang sebotol tu ....dia minum dalam 30ml ja fm sehari... selebihnya mmg bf jaa