Baby kuning tinggi .

Salam mommies, adaa x yg tau cara tuk turunkan kuning bby , sebab first g check up 10.61 , pastu masuk ward 2 hari turun 8.6 , lepas tu g check lagii naik 11.4 , mcm mna nak turun kan ye susu bnyak dahh bagi biar tdur kjut jgak x smpai 15min kjut lagii.

4 Balas

saya baru" ni 3x je p cek kuning.. Alhamdulillah, dah ok... Mak sy cuma mndikan baby kosong, tnpa sabun. Lepas tu, x sapu apa" minyak dekat baby...melainkan baby memang kembung ...