Sakit celah kangkang tak boleh jalan

Salam mommies. Ada tak yg sama pengalaman mcm saya sakit celah kangkang sampai nak jalan pun susah, kena papah atau bertongkat 😭 Now dah 34 weeks.. Risau keadaan melarat 😢 dah jumpa Dr, kalau keadaan makin teruk mungkin kena fisio.. Boleh share pengalaman x?.#firstmom #pleasehelp

10 Balas

Wasalam. Normal. Saya start 30w dah start sakit celah kangkang, pinggang. Memang sakit tu tak main2. Kalau tengah baring, nak berdiri tu nightmare betul rasa. Saya jalan ok cuma slow sikit lah. InshaAllah takde apa yang perlu dirisaukan. Banyakkan berehat je. Semoga dipermudahkan segala urusan sis 😊