Sakit celah kangkang tak boleh jalan

Salam mommies. Ada tak yg sama pengalaman mcm saya sakit celah kangkang sampai nak jalan pun susah, kena papah atau bertongkat 😭 Now dah 34 weeks.. Risau keadaan melarat 😢 dah jumpa Dr, kalau keadaan makin teruk mungkin kena fisio.. Boleh share pengalaman x?.#firstmom #pleasehelp

10 Balas

sama sy dri 34w celah kangkang dah sakit sangat . scan dri 7 bln kepala bby kat bawah tapi tak masuk laluan lg . skrg dah 36w makin sakit + ngilu2 kat bahagian bawah . 37w bru scan kat kk . harap dah masuk laluan lah .

9mo ago

kuatkan semangat jela . set dlm otak sikit hri je lagi . lepastu cuti dah . jln slow slow je ..tak larat sy duduk dan rehat .