SET BERPANTANG

Salam. Mommies ada suggestion set berpantang brand yang okay tak? Mommy prepare tak set berpantang? Mula2 saya tak masuk dalam list tapi sy terpengaruh dgn iklan hehehe. Tq for answer.

5 Balas

xbeli pon. sbb adik ada beli lepas tu dia xpakai. dia pasing sy. sy sendiri xpakai. awak follow page doctor imelda balchin pakar o&g. dekat sana doctor ada share. cara pemakanan kita dlm pantang semua.

Sy amik set ummialya tp amik minyak urut saya, sabun n myk telon baby je sbb amik cl 7 hari. Ni persediaan kt hospital n utk sejuk2 boleh urut sendirikan.. amik yg peru je sis

sye x beli pon. amek cl je senang. x mampu amek byk hari amek je 3 or 5 hari. hrga utk 3hari pon sama dgn beli full set brg pantang. cuma sye beli bengkung je

nona roguy, sari ayu, ummialya.. nie antra yg femes la.. x perlu nak bli full set pun.. bli je ape yg nak gne..

Nonaroguy https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️