moms

Salam.. hi momma.. Nk tnye sikit Baby saya usia 3 week.. Tpi hri ni dia batuk.. Kne bgi apa eh??

1 Balas

Waalaikumussalam wbt. Anak saya masa 2minggu batuk teruk dengan selesema. Malam2 takleh tidur asyik batuk. Jumpa 1 tips. Saya potong bawang besar nipis2, letak dalam mangkuk, letak dihujung katil/tilam/kelambu baby/penjuru bilik. Malam 1st saya buat anak langsung tak batuk, tidur lena. Sejak tu tiap2 hari saya buat. Pagi sekali, sebelum tidur sekali. Untuk kita mak ayah pon boleh guna tips ni... Rasa fresh jaa... Mula2 ja bau bawang kuat sikit, lama2 okey... Hidung rasa fresh...