Ingin Bertanya

Macam mana nak mudahkan bayi sendawa ? Sebab baby sye mcm susah nak sendawa 😢 takut kembung perut je nanti bila jarang sendawa tapi kuat kentut dn membuang.#firstbaby #firstmom

1 Balas

Takpa, memang ada masa baby tak sendawa especially kalau baby tu fully bf. Dia selalu kentut n membuang macam biasa tu ok dah 👍🏻 Tapi tiap kali habis menyusu, tepuk2 je belakang macam biasa, kalau dia tak sendawa juga pun takpa.

1y ago

baik terima kasih 🤩