sakit bawah perut

Salam momies2 semua.. saya nk tnya.biasakah dlm trimester kedua Ada mglami sakit bawah perut spti kejang? Adalah normal? Tkut sgt sbb pnh miscarriage 2 kli sblum ni..minta bantuan monies skiranya Ada thu info tntg ni,..

17 Balas

Bru jee kenaaaa. Huhu dua tiga hari jugak laa rse sakit. Hm rse bby nak mmbesar lg kot tu yg sakit. Sbb dia dtg skjp2 jee sakit nye tkde la beterusan. Tp klo beterusan spjng hri better sis pegi klinik la risau apa2.

Sama juga..tp sya jaga2an pakar..2minggu sekali jumpa....kalu sakit melarat jumpa doktor awal2...takut menjejas kn....

saya pun tgh alami..saya baca sebab rahim kita nak mengembang lagi..baby nak membesar lah katakan..

Sye penahh .. nak buang air kecil time tu laa kejang .. dea punye sakittt .. hmm

Normal sbb ligamen , otot2 tengah menegang & uterus mengembang utk tampung baby

Sy dri awl trimester lg rasa sakit mcm sis....lg2 klau bngun pagi p kecing...

Sedang alami. Tp kdang2 saja. Harap baby sihat2 sahaja☺️

Normal, sy pun pernah alami dlm 2nd trimester.

Itu normal saya pun pernah mengalaminya.

Normal,sy pun sedang rasanya sekarang.