Tentang kehamilan or tak hamil.. Normal kan untk orng yng hbis priod ?

Salam momies, sy ad brsama dgn suami after period , and priod dlm 3 ary je . 2 hari lpas ad kluar coklt2 tpi pudar slma 2 hari . kdng tgk mkanan pn rsa xlalu . ada rsa benda gerak tapi bila pegang rsa keras . rasa msa mlam je klau baring . nak cek kt klnik tapi tkt kcewa#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

6 Balas

sptutnya normal 7 hari period ni. melainkan awk mmg jenis period tempoh singkat. kalau awk selama ni 6/7 hari. ptut tunggu smpai 6/7 hari btul2 bersih bru boleh brsama. mcm sy pon mmg biasa 7 hari bru btul2 hbis period. pernah skali 4 hari je period. tetap sy tunggu smpai 7 hari. then hari ke 6 tu kluar lagi sikit baki2 period..mungkin awk ni hormon pon ye.. kalau x boleh check upt nk confirmkn