pump susu

Salam momies, saya bekerja di pejabat di bahagian frontliner yang membuatkan saya susah untuk tinggalkan workplace, ada idea x pump susu apa yang sesuai digunakan semasa di pejabat, yang tidak berbunyi bising, dan senang diuruskan?

4 Balas

Yup beli hands-free letak dalam bra, orang tak tahu pun. Yg pump tak berbunyi tu banyak je, my autumnz passion orang tak perasan sangat pun kalau on. Tapi besar gabak la sikit. Try survey kat kedai lagi senang, puas hati.

Guna handsfree. Pam susu skrg pun byk yg silent. Try survey dekat butik baby. Try dulu baru beli ikut kesesuaian puan.

Sis boleh try handsfree so smbil pam boleh buat keje lain

Try survey yg mcm ney sis