rasa berdenyut dibhagian v dan lubang dubur

salam momies nk tnya klu denyut2 bhgian v dan lubang dubur tu mcm rsa denyut jg..apakah...tanda2 nk bersalin ke? tp bby msih aktip..lgi..lps tu..kncing kerap dan rsa. x puas bila buang air kecil seolah2..air kncing tu masih lgi..sisa tertinggl..dlm..pundi..ada yg sama mcm sy x?38week 5 day

2 Balas

tu kencing kotor sis . sebaik ny bgtau misi kk sis supye boleh dpt ubt . minum air barli pn ok . bgos tok kencing koto .

Kencing kotor tu