Buasir ketika hamil

Salam momies nak tanya , ad sape yg pernah kena buasir luaran ke ? Nk tau ap cara nk kecutkn ye

2 Balas

saya dulu awal² pregnant kena buasir juga.. tak besar sangat tapi still rasa tak selesa n kadang2 sakit juga.. saya sapu minyak AOW Mr.Therapy.. dia sejuk n berangin.. lama² buasir tu kecut sendiri.. konsisten sapu setiap hari, dalam 2 minggu dah tak rasa n kecut sikit.. dalam sebulan macam tu, baru fully kecut n hilang.. alhamdulillah dah bebas buasir sekarang.. btw, saya ada jual juga minyak tu kalau nak 🤗

Senaman kegel

12mo ago

Nama lain senaman kemut mcm tahan kencing. Boleh search