Ada sesiapa pernah buat rawatan untuk buasir luaran?

Saya dapat buasir sejak bersalin anak pertama. Anak kedua ni buasir luaran semakin membesar. Rasa tak selesa dan kurang yakin. Ada sesiapa pernah buat rawatan untuk buang buasir luaran & anal skin tag? TQ

1 Balas

Untuk luaran biase kene buang je sis andai dah tahap teruk sangat..kalau sis tak bf baby,boleh try ubat makan daflon kat farmasi tapi tanye dulu lah takut ada alahan ubat..ramai orang recommend untuk buasir

6d ago

tq sis.