semakin sakit

Salam momies. Da msok 2mnggu perot sye makin sakit. Bile buang air kdg2 ad kua drah skit2 kdg2 tu plak ad kua kputihan wane coklat. Arini sye ad pkai pad. Bru lepas buang air tdi. Sye tgok drah pde pad tu bukn merah biase. Dy mcm merah tu ad cmpur dgn kaler coklat yg sgd2 pekat. Skg ni sye nak msok sebuln da. Sye nx tau sbb sblum ni xpnah smpai mcm ni skli.

2 Balas

Tnda2 rhim tk kuat mngkn akna mnglami kggran kalu tk cpt2 chek kat klinik .

5y ago

Ok sis

Pregnant brp week?

5y ago

Ok sis. Tq ats nsihat sis😊