Muka Jerawat banyak

Salam mom semua, nak tanya ramai org ckp kalau muka keluar jerawat byk tak berseri anak perempuan betul ke? dan Majoriti ramai ckp sye dapat anak perempuan, time bujang muka sye bersih bila pregnant habis jerawat nanah muncul Mohon share ? #anakfirst

Muka Jerawat banyak
98 Balas

Saya pregnant dgn anak ketiga, semua perempuan, muka cantik jer.. yg first lagi dasyat, tak yah pakai pencuci muka, black head semua hilang, jadi sangat cantik. Ank ke dua & ke tiga muka ok jer, tak ada perubahan & tak ada pimple langsung...