Muka Jerawat banyak

Salam mom semua, nak tanya ramai org ckp kalau muka keluar jerawat byk tak berseri anak perempuan betul ke? dan Majoriti ramai ckp sye dapat anak perempuan, time bujang muka sye bersih bila pregnant habis jerawat nanah muncul Mohon share ? #anakfirst

Muka Jerawat banyak
98 Balas

Saya lagi lah sis muka naik jerawat sikit je atas dahi terus tknk selfie tknk langsung bergambar apatah lagi tengok muka dkt cermin kadang" rasa menyampah je tengok muka sendiri waktu mengadung ni 😌😭 rasa nak tampar muka sendiri 😂

Sy masa pregnant anak lelaki dua2 suka make up pakai cantik2. Muka bersih xde jerawat.. preggy ke 3 ni langsung x suka berhias make up ke MMG x gemar... Muka mengerutu jerawat.. stress.. gender xtau .. baby sorok lagi dah 30w ..

sy tahulah pula sebab waktu mengandung, x pernah naik jerawat kecuali time sy dtg period.Sy ada baby boy n girl dan time kedua anak sy,uka sy penuh berseri n masalah sewaktu preg ialah kenaikan berat badan yg byk😆😅

Saya ngndungkn ank prtama ,, muke Sy truk sngt2 sis , jerawat mmg penuh muke Smpai jd berlubang muke Sy disbbkn jerawat ,, bile Sy lahirkan ank Sy ,trus tkda jerawat tggal bekas parut jerawat je ,, ank Sy lelaki 😁

Mk su sy.. Muka penuh jerawat.. Kuar lelaki.. Megndung.. Lg teruk jerawat.. Kuar jr lelaki.. Tp lepas bersalin.. Kulit cntik balik.. 😅😅.. Sy ni pn sejak megndung.. Hbis muka.. Teruk.. Tp tk thu lg laki kew prmpuan..

5y ago

Haha.. Mmng.. Tp sy ketara nmpk.. 😂😂.. Kne tngk atas ORG jgk..

Saya Sebelum Kahwin Dulu Pown Takder Jerawat .. Bila Pregnant Nih , Nahhhh Naik Segala Sepupu Sepapat Jerawat N Muka Kusam .. Tapi Ramai Yg Kata Saya Pregnant Anak Lelaki .. Saya Belum Scan Gender Lagi .. 33weeks~

Sy x brjerawat pun tp scan doc say it's girl bcz x nmpk telor dia haha.. Actually i really hope for boy but tak menolak rezeki klu dpt girl.. Ssh sikit nak cr nama boy yg x byk sama ngan nma budak lain

time pregnant ank pertama (permpuan) dulu bibir bengkak mengelupas... muka bersih tapi kusam... pregnant kedua ney jerawat naik 1 muka.. bdan semua naik gatal²... ramai ckp sy pregnant ank lelaki..

Sbb hormon tu. 😸Saya dpt mcm ni time hujung2 pregnancy. Tapi baby boy la. Sekarang sampai baby da 3 bulan pun tak hilang2 lagi. Stress pulak rasanya sebab mula tak pernah kena mcm ni dulu 😅

Hormon kot...hehe..sy pregnant anak perempuan dgn lelaki,muka ok je.. Tp pregnt yg anak lelaki ni member ofis tegur berseri muka time pregnt..haha..xtahu pun ank lelaki ke perempuan time Tu..