Rasa biasa

Salam mom, saya preggy 10w . Normal ke takde rasa apa2 lagi? Kadang2 terfikir preg ke aku ni 😅 sbb takde rasa apa2 dalam perut pun. Normal ke? #firstpreganancy

7 Balas

Normal, sbb first pregnancy kot. Sy pun first pregnancy, jenis baby bump tkde even dh 5 bulan, mmg tk rasa mcm pregnant kecuali bila dh rasa baby kicking dlm perut 😂 maybe masuk 7-8 bulan baru muncul kot perut.

Betoi2 sis.. Saya pun sama mcam awak jugak... Baru ni p klinik kesihatan buat scan alhamdulillah baby membesar dah.. 😊

Normal sis. Nanti kalau dah checkup kat kk scan baby baru rasa wow senyap2 ja dia membesar 😂

sy pregnant kali ni smua makanan x masuk🤢 tp paksa jgak makan pastu smua kluar balik

3y ago

sama la kita sis. 8 weeks..Ya Allah.. mkn ke masak ke semua x lalu

awal lg sis..tunggu dah 13w++ bru nampk dia punya symptom

Itu baru 10 week, nnti lau da besar mcm2 kerenah

Normal