Plasenta Berada Di bawah

Salam. hi mom. nk tanye, moms ade pngalaman tak uri di bawah? hampir2 dekat dengan serviks. ape dokter buat ye? sbb sy check kt kk, kk baru nk buat apoiment kt pakar. gmbar ni contoh kdudukan rahim sy. #34week

Plasenta Berada Di bawah
11 Balas

Saya pun, tutup about 2.1cm. Saya 32weeks. Baru jumpe pakar khamis baru ni. Dia kata dia nak scan semula after dua minggu (34weeks), if masih tak naik, kena terus warded. Dia cakap sbb klu uri masih xnaik time 34weeks, kena warded sbb risau bleeding teruk yang akan membahayakan both mommy n baby. so, pakar suruh ready baju semua lah masa nak scan after 2weeks ni nanti incase kena warded terus.