rindukan ank yg pertama

salam mmy2 smua.. nk mintak pndapat sikit boleh x? minggu depan hari ulang thun ank sye yg pertama.. sye nk smbut hari ulang thun dia.. tp sye xkuat. .. mcm mne cara ntok sye jd kuat ye wahai mmy2 sekalian..dah la hari lahir sama ngan ddy nye .. ? tp mcm mne sye nk raikan ulang tahun suami sye.. kalau dlam keadaan sye yg xberapa nk kuat nihh???

4 Balas

Semoga diberi kekuatan dan ketabahan. 💪klu rindu slalu lah kirimkan Alfatihah tuk anak syurga sis...ssgguhnya perancangan allah tu adalah yg terbaik..insyaallah nty allah bagi penganti yg lain..hope sis sabar lalui nya dgn redho..😣

Kuatkn semangat sis...sis luahkn la dkt suami sis...semoga husband sis dpt kurangkan sedih sis...

Maaf. Sis xkuat pasal apa ya? Anak dan bapak sma tarikh lahir? I dont see any problem.

5y ago

sye xkuat sis.. sye pregnent tp xsmpat nk tngok ank.. sye gugur .. kalau ikutkan 6.10 ni laa sye dpat tngok rafieq sis.. sye smpat kandung dia 6 bulan lbih je.. mcm mne sye nk lalui.. hari lahir suami 6.10... sye bhgia sngt bila doc ckap tarikh due rafieq 6.10.. tp skrang rafieq dah xde sis..mcm mne sye nk lalui tarikh tu.. sdangkn sye nk wish hari lahir suami.. dalam masa yg sama sye sedihh sngt..

Semoga tabah menghadapi dugaan