Vaksin utk mmy breastfeed

Ada tak mommy2 yg breastfeed dah amek vaksin lengkap? Mmy Okay tak dengan bby sekali ?

2 Balas

saya baru ambil 9/8 tu hari.. setakat ni saya je yg ada kesan sampingan teruk sikit. anak sy tgk dia mmbuang tpi najis dia jadi cair. sblum vaksin nnti ad jumpa doktor. tanya je kalau tak sure. saya tanya mcm2 dgn doktor sblum vaksin. moga Allah lindungi kita smua 😊

3y ago

Semoga mmy n bby sihat tauu... 😘

ok ja...sy dh lengkp pfizer

3y ago

dftar bulan 2, bulan 5 gk ccuk...tu pun lps update kta mnyusu