Mommy PARANOID ?

Salam maghrib. Alhamdulillah harini usia kandungan saya 7 minggu. Saya ada 1 sifat iaitu saya terlampau rasa berjaga jaga (ini takboleh,itu takboleh) atau "paranoid" Lagi2 ini 1st pregnancy saya. Mcm mana cara nak atasinya? Hope mommies boleh share some tips..? Saya doakan juga kandungan kita semua membesar dgn sihat sentiasa & dilindungi Allah. Aaminn yra❤

2 Balas

Elok la kita jaga. Dari makan yg bukan2 or angkat barang2 berat ketika awal kehamilan.

kan sis ... sy pun sama ..hurm

5y ago

Yelah kita positive je la kan & yg penting bykkan doa utk kandungan & kita sentiasa sihat 😇