Mcm mna kalau berat anak tak naik

Salam. Macam mna kalau berat ank tk naik langsung masa nak ccuk 5 bln. Sllu nya nurse ckp apa. Pastu kena kerap p klinik atau kna jmpa dokter ke mcm mna. Saya try timbang ank berat tk naik lah 😭 lg brpa hari nk ccuk 5 bln dh#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

6 Balas

slalu nye nurse cuma bg nsihat je dlu.. kerap kn mnum bla..bla.. klu x msuk graf pun sme.. Klu bterusan x naik, nant nurse set appoinment Dr pakar kt hospital terdekat.. nie pngalaman sedare sye.. berat anak dye naik sikit2.. bkn trus dpt appoinment, mkn mse bbulan jgak..

10mo ago

ouh ok. hrp2 nnti blh mkn brt ank ok la