Mcm mna kalau berat anak tak naik

Salam. Macam mna kalau berat ank tk naik langsung masa nak ccuk 5 bln. Sllu nya nurse ckp apa. Pastu kena kerap p klinik atau kna jmpa dokter ke mcm mna. Saya try timbang ank berat tk naik lah 😭 lg brpa hari nk ccuk 5 bln dh#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

6 Balas

slalu nye nurse cuma bg nsihat je dlu.. kerap kn mnum bla..bla.. klu x msuk graf pun sme.. Klu bterusan x naik, nant nurse set appoinment Dr pakar kt hospital terdekat.. nie pngalaman sedare sye.. berat anak dye naik sikit2.. bkn trus dpt appoinment, mkn mse bbulan jgak..

9mo ago

ouh ok. hrp2 nnti blh mkn brt ank ok la

cube try susu lain ...s26 bantu naikkan berat anak ...tak pun dupro ...harga mampu milik tp bagus

klau bg susu dutchbby brt ank naik 400grm je tiap bln. pstu 5 bln ni tk naik . mksudnye susu tk sesuai ke

9mo ago

ouh yeke. igt nk tkr dupro jgk. kot2 sesuai ngn ank

baby minum susu apa? polar tido baby mcm mana?

9mo ago

hmm patut lah.. start masuk 4 bln dia ada masalah tidur.. skrg ni ok skit dah dari sblum ni

Minum susu apa sis? Tido anak okay tak?

9mo ago

tdo ank tk ok. sy pun tk tahu nk buat mcm mna. ssh tdo. susu dutch bby

Berat sekarang berapa sis ?

9mo ago

5.4kg