Kucing dan Mommy

Salam. Maaf saya nk tanye berkenaan dgn kucing. Saya baru 5w4d. Saya ada bela kucing dan selalu bersihkan litter die, adakah perbuatan ini merisikokan janin saya ? Ada yg berpengalaman tak ?

1 Balas

awak, bab bersihkan tuh please jgn buat spjg pregnant. mmg risiko sbb ada parasit apa entah ,lupa da. tapi mmg bab cuci najis ke apa better minta tolong husband. bab bela kucing tuh okay je, tapi jgn cium sgt tau ,sbb bulu kucing ni. ada stgah tak okay bab tuh.

8mo ago

okay baik. terima kasih atas nasihat.