nama

Salam.. maaf bole xsapa2 tau maksud @ anak IBU2 nama ulya Hana... Sesuai x ye?..

1 Balas

Waalaikumsalam. Ulya Hana cantik nama tu dan sesuai. Bagi pandangan saya, tak kisah nama apa yang Puan Hajar nak bagi, tapi selari dengan nama yang dianjurkan Islam, nama yang baik, tak semestinya ada maksud, tetapi panggilan yang baik2 juga digalakkan. Contoh seperti Sultan Muhammad Al Fateh (itu gelaran & panggilan yang dia pakai) tapi nama sebenarnya Muhammad B Murad 🙂 haa, macam tu lah ✌🏻Best of luck 🙂 Ulya Hana - Kebaikan/rezeki yang teringgi