Nama anak lelaki

Ada ibu2 yg tau dak nama anak lelaki Akashah maksud apa? Saya cari merata dah xjumpa jgak maksud dia .. Berkenan lama dah nama ni .. Tq yg menjawab

1 Balas

Kalau spelling Aqashah saya jumpa maksud ni Orang yang tergolong percaya diri. Ia cenderung memimpin dengan berwibawa dan selalu mencari petualangan. Ia sangat tertarik dengan kehidupan dan memiliki sifat mandiri. Orang ini juga bicara apa adanya dan tertarik secara fisik pada orang lain