Baby hisap tangan

Salam lepas menyusu baby saya suka hisap tangan dia adakah dia masih lapar sebab bagi susu dia tolak pulak .. dia xde masalah menyusu memang kerap . Cuma saya perhatikan sekarang dia suka hisap jari dia. Sory ya saya first mum ..

2 Balas

baby 2 3 bulan fasa belajar self soothing, salah satu cara adalah dgn hisap tangan sendiri.. jadi kalau baby tak meragam, bagi susu taknak, biarkan je..

wsalam, anak saya pun mcm tuh. rasa normal kot. sbb pernah baca baby hisap tuh utk apa entah.