Supplement tambah susu

Hi, mommy nak tanya laa ada x yang dah mkn supplement tambahan untuk tambah susu before bersalin...boleh share supplement yg ok n week berapa start ambil..#firstmom

1 Balas

xperlu supplement. yg perlu adalah ilmu sis. dari keluar duit beli supplement baik byr dkt lactation counselor. boleh carik nadmasrom dkt ig or mana2 lactation counselor dkt fb. nanti dia ajar u cara latch, cara nak maintain susu,cara simpan susu, mcm2 lagii. lagi berbaloi dari beli supplement. sbb ilmu yg u dpt nnti boleh guna sepanjang hidup. x kira nnti anak no 234567 sekali pon.