Tengok wayang cerita seram?

Salam korang, boleh tengok wayang cerita seram tak ? Saya dulu kaki wayang tengok mcm2 termasuk seram jugak. Tapi orang kata mengandung tak boleh tengok cerita seram . Betul ke? Please share korang . First baby ni🥹🙏🏻

2 Balas

Sy 1st n 2nd duk tgk cite seram. Sblm tidur lg tu. Bila dh anak lahir pun tgk cite seram smp skrg. Xde pula mengigau anak sy. Ketawa tutup muka klu seram.

2y ago

Hahahahhahahaha lucu. Ok sy fhm lain org lain pembawakkanya ye 🤣

takdelah. tengok jee. time pregnant saya byk tgk cite thriller bunuh bunuh. baby first jgk. dah keluar elok je baby haha

2y ago

Hahahahaha sungguh berani sis. thanks share sis 🫶🏻🫶🏻