Kaki bengkak hujung trismester pertama

Salam kepada semua , sy nk minta pendapat semua yg ade dlm ni, kandungan sy dr 14weeks until now kaki saya mesti bengkak sebelah kiri sahaja dan sakit nk pijak tapak kaki tu, kenapa ya? Ke sebab sy penghidap hypo thyroid kaki saya jadi mcmni? Selalu juga tunggikan kaki , tp peliknya belah kiri sahaja bkn kedua belah. Mohon pencerahan dari semua ya, sbb ini pengalaman pertama sy. 🙏🏼 #bantusharing #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

Kaki bengkak hujung trismester pertama
16 Balas

Dptkan rawatan. Sbb kaki bngkak awal trimester selalunya nk hujung2 tu bru bengkak.

1y ago

Owh lps bsalin nnt sy beli lh ya tq share info ☺️