facial muka

Salam kepada ibu2.. Baru2 ni saya terdedah ngn matahri dan kulit sgt kusam.. dan sy dr dlu suka facial2 muka ni.. skrg sy hamil 6W.da kwan sy ckp..sy xleh facial muka tkut efek pd kndgan. Risau katenye bahan2 dlm treatment tu jejaskn kandugan .Betoi ke??

3 Balas

maybe sis blh pakai produk semulajadi. mslh breakout mmg normal. tp incase produk kecantikkn tidak sesuai dgn ibu masa pregnant ni myb blh pakai semulajdi punya.

Kena tengok apa bahan2 dlm produk tu. Semoga dijauhkan laa dari chemical yg tinggi.

mengandung mmg muka break out . lps baby kluar baru muka akn beransur pulih