Pening dan muntah

Salam.. Kandungan saya dah 34m4h, ada tak di kalangan ibu² yang berpengalaman.. Ceritanya malam tadi saya baring telentang, bila pusing mengiring terasa semua penglihatan saya berpusing.. Saya cuba pejam mata tapi saya rasa loya dan muntah, lepas muntah saya cuba baring dan pejam mata untuk tidur tapi rasa loya dan berpusing juga.. 4x saya ulang alik toilet dan muntah sampaikan saya muntah air masak je, sudahnya saya takut untuk baring dan saya tidur duduk selama 2jam baru ok .. Petang ni saya terasa macam pening lagi, normal ke?

2 Balas

vertigo ni..sy pnah kna vertigo ni msa 21w..pstu, sy kena sinkop pd 33w..mcm2 dugaan 2nd pregnancy ni..skrg dh 35w..pedih ulu hati n cpt mengah🥴