Muntah trimester 3

Hi mommies, saya nak tanya. Saya 35weeks. Dri malam tadi start muntah2. Rasa loya. Duduk ke baring ke, rasa loya pastu pening kepala. Saya makan je muntah. Normal ke tu?

3 Balas

kalau tade discharge and baby movement ok shoul be ok. i dlu baby 1st pun at 3rd trim dtg balik alahan. but tak lama sgt mcm 1st trim.

sy bru nk masuk 34weeks.loya stiap pg dan start muntah .prut pun rasa xsedap mcm alahan masa awal trimester dlu

i rasa normal sebab i pun macam ni