susu kurang lepas bengkak susu

Salam kali ni soalan sy panjang skit ?saya baru2 ni bengkak susu, kemudian surut tpi ketul tu masih ada dlm breast, mungkin sisanya la kan. xpe tapi saya hairan susu saya makin sikit dlu dpt 3 aun sekarang 1 aun ja, sy teruskan marmet susu xkeluar dh mcm habis, jadi kes ni dsebabkan ketulan tu ke atau puting sy tersumbat ye? mommy yg thu bntu saya ye..

1 Balas

boleh jadi clogged duct still ade. so tiap kali sblm marmet or lps marmet boleh tuam dgn hotpack. and boleh jugak guna epsom salt utk bersih kan puting.

12mo ago

ade try marmet x lps rendam tu?