Boleh ke bawa baby keluar magrib time Ramadhan ?

Salam, jangan kecam ye..sy first mom..nak tanya. Bulan puasa dh dekat, Kalau kita bawa anak keluar berbuka puasa boleh ke ye ? sebab kan org ckp Waktu magrib xelok kuar.. 🥰 Baby saya baru masuk 4bulan..

1 Balas

depends ibu. sy suggest bukak puasa dalam mall atau indoor. sy pun plan nak bawak anak 4 bulan bukak puasa nanti, sy pikir paling selesa dalam mall la, sebab senang bawak stroller ada surau ada toilet ada babyroom.