Letgo BreastPump Brand HALFORD

Assalam Momy.. ada momy Yg mencari Breastpump Ms dlm Pntang Dn lepas pantang..Sya Ada nk Letgo BreastPump Electrik Punye..Sya Beli Dgn Harga Rm189..Tapi Nk jual Mur2 Jer Hrga..Rm100 Shj..BrestPump Masih Baru..Beli Masa Bulan 3 Tahun Nie..Siap ad Warranty Lagi 2 Tahun..sya Guna Dlm Pntang Sekejap Jer..Hnye 2x Shj Sya gune..Tue pun Sekejap Sgt..Sbb Susu Sya xbyk..Jadi Yg Berminat Nk Beli..Boleh Wasap Sya Terus Ker No Nie Yer.. 0138040190..Tq?

Letgo BreastPump Brand HALFORD
3 Balas

masih available?

5y ago

Dear Nak ker..sbb ramai tnye nie🤗

sya ad sdh sis

single pump ke sis

5y ago

tu lah tgh survey2.. tp awal lagi ni.. nnt sy nk sy bgtau sis..